Când soarta şi-a amintit de visul nostru

Maria, draga mea, adu-mi un pix, te rog!

De ce? Vine repede întrebarea copilului de 3 ani si 9 luni.

Pentru că a început extragerea Loto şi trebuie să bifez numerele.

Bine! Şi zburdă ca o floricică până la măsuţa ei de unde ia un pix. Mi-l întinde veselă…

Poftim!

– Mulţumesc, scumpo!

– Cu plăcere, mami!

Ia să vedem… 18, 3, 6, 28, 32, 10. Tatiiiiiiiiiiiiii! Am câştigat!!!!

– Ce face? Ce am câstigat?

– Biletul… loto… am câştigaaaaaaat!

Stai dom’le uşor! Ce bilet? Cine a câştigat? Nu înţeleg nimic!

Eu deja sar de colo-colo… iau copiii pe rând în braţe şi ii pup… îl iau şi pe el… pe soţ adică… în braţe… alerg prin casă… iar ei se uită nedumeriţi la mine. Nu cred că aveau dubii că nu-s cu toate ţiglele pe casă… dar acum nu înţelegeau nimic…

Gâfâind, mă aşez plângând pe canapea şi îi întind soţului biletul la Loto cu toate cele 6 numere încercuite.

Nu te cred! La cât eşti de zăpăcită sigur ai greşit ceva. Intru pe internet acum…

Nu îl aud ce spune… plâng şi râd în hohote

Doamne, tu nu îţi dai seama că vom reuşi, în sfârşit să ne construim casa?! E perfect! Copiii sunt la vârsta potrivită să alerge prin curte… Vom avea casa noastră, în sfârşit! Îl iau în braţe…dar el nu reacţionează… e blocat cu telefonul şi biletul norocos în mână…

Într-adevăr e pe bune! Chiar am câştigat! Se ridică şi el de pe canapea şi mă ia în braţe, plânsă toată, de parcă se sfârşise lumea.

Hai să facem planuri acum! În două luni ne vom muta în noua noastră casă! Îţi vine să crezi?

Dansăm nebuni, fiecare cu câte un copil în braţe şi cu Tina (câinele) zburdând pe lângă noi.

Maria şi Radu sunt încă prea mici să înţeleagă ce se întâmplă. Dar chiuie şi ei animaţi de veselia noastră.

Avem terenul, proiectul şi toate aprobările… dar, cu doi copii mici e greu să găseşti bani şi pentru construncţia propriu-zisă. Ne-a pus Dumnezeu mâna în cap astăzi.

Am căutat, visând mereu la casa noastră, tot felul de concepte… pentru că ştiam că, la un moment dat, vom reuşi să începem construcţia casei. Am comparat preţuri, am studiat furnizori şi ne-am imaginat tot ce ne puteam imagina că va fi casa noastră. Avem, acum, foarte clar întipărit în minte, felul în care va arăta totul. Ştim exact fiecare obiect unde va sta şi cum ne vom bea cafeaua în râsete zglobii de copii veseli care se vor stropi cu apă, în mijlocul verii, în iarba proaspătă din curte.

Dar, degeaba visul e perfect conturat în mintea noastră dacă nu avem materialele.

Am căutat pe internet şi am găsit cel mai nou concept în ceea ce priveşte achiziţia materialelor de construcţii. După cum poate ştiţi, de la un depozit sau un magazin obişnuit de profil, trebuie să găseşti o soluţie de transport a materialelor, sau să plăteşti transportul. Asta pe lângă adaosuri şi alte cheltuieli adăugate. Noi am găsit o cale mai uşoară: VINDEM IEFTIN. Nu faceţi ochii mari că nu e glumă.

smartselectimage_2018-03-16-19-00-40_zpsiwwp9c0g

Ce înseamnă vindem-ieftin.ro? Înseamnă calea cea mai scurtă de la producător la beneficiar. Înseamnă rapiditate şi bani mai puţini. Înseamnă profesionalism şi “totul într-un singur loc” de la materiale pentru structură şi fundaţie, la tâmplărie PVC şi amenajări interioare.

Nu e uşor să construieşti o casă… şi, chiar mai greu de atât… să construieşti un cămin cu tot ce este nevoie. E alergătură multă şi stres şi concentrare…

smartselectimage_2018-03-16-22-52-56_zps4x0ccssr

Cum spuneam, ştim exact ce vrem. Aşa că, am sunat-o pe Bianca… un consultant de la Casa de comenzi şi i-am explicat ce avem nevoie. A fost foarte amabilă. Ne-a explicat că au nevoie de necesarul de materiale… listă pe care o avem deja de la arhitectul proiectant. Produsele se livrează eşalonat, în funcţie de stadiul lucrărilor… aşa că nu vom sta cu vata minerală în curte când încă pereţii vor fi în construcţie. Plata se face în avans iar produsele se livrează cu aviz. Dacă vreun produs nu corespunde din punct de vedere calitativ, se poate returna. Oferta este personalizată pentru că se face în funcţie de necesarul de materiale. În plus, pe site-ul lor am găsit recenzii video care nu numai că ne-au ajutat să ne facem o idee despre tot, dar ne-au şi dat încredere în Casa de Comenzi Vindem-Ieftin. Numai avantaje am găsit, vă spun sincer.

Acum, că avem şi banii, casa noastră va prinde viaţă. Visul nostru se va împlini şi abia aşteptăm să fie aşa.

Articol scris pentru Spring Super Blog 2018.

Advertisements

2 thoughts on “Când soarta şi-a amintit de visul nostru

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s