“Săculeţul pentru grădiniţă” by Mihaela Design Botoşani

fb_img_1474319526022_zpszziueiri_edit_1474321167504_zpssftsnrz8După ce am dat-o pe Maria la grădiniţă, Buni a venit cu ideea de a-i face un săculeţ special. Iniţial nu am fost de acord, dar apoi, după câteva zile, mi-am dat seama că ar fi o idee chiar bună. Am realizat că ar fi util un săculeţ personalizat în care să îi pun pijamaua şi pampers-ul. I-am spus lui Buni că sunt de acord cu ideea ei iar ea a găsit persoana ideală pentru a duce la îndeplinire ideea.

fb_img_1474320155072_zpsksn2lg4p

Mihaela a făcut, în atelierul ei din Botoşani, doi săculeţi minunaţi pentru Maria şi colegul ei de grădiniţă, David. Pe Mihaela o găsiţi pe Calea Naţională nr. 82, la atelierul nou-deschis, modern şi plin de lucruri frumoase, de la parterul unui bloc. Ei şi soţului ei, ideea lui Buni li s-a părut foarte bună şi nu au stat pe gânduri. Sunt oameni deschişi la orice idee nouă… aşa că, dacă vreţi ceva deosebit, contactaţi-i:

MIHAELA DESIGN

 Croitorie la comandă, retuşuri, vânzări materiale şi accesorii

Adresă: Strada Calea Naţională nr. 82

Telefon: 0742.628.459

E-mail: mihaelacroitoriebt@gmail.com

Nu ştiu dacă preia comenzi din ţară, dar puteţi să îi puneţi o întrebare 😉 poate ideea voastră i se pare interesantă dar mai ales provocatoare. 🙂

Pentru că Maria şi David sunt în grupa Albinuţelor, Mihaela a brodat câte o albinuţă năzdrăvană pe fiecare săculeţ. Maria a fost foarte încântată de noul ei accesoriu.

Mulţumim, Mihaela Design pentru frumoasele cadouri. Fii sigură că Mariei şi nouă, deopotrivă, ne place ce a ieşit din mâinile tale!

Îţi urăm succes, spor şi atelier prosper!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s