3 minute contează… enorm

Cine are un toddler acasă știe cât e de greu să duci la bun sfârșit un ritual de înfrumusețare. Ai avea nevoie de 15 minute să îți poți curăța tenul, să pui o mască, să aștepți să acționeze şi apoi să o îndepărtezi însă cu un copil mic e dublu sau mai bine te lași păgubașă. Nu mai zic cât de rare sunt băile cu spumă, sare şi aromaterapie. Totul e pe fugă.

img-20160408-wa0027_zpslidep5pi

Sursă foto

Uneori preferi să te duci la salon să știi sigur că nu fuge nimeni după tine când ești cu ceara fierbinte în mână sau când te dai cu ojă. Nici când e vorba de simpla cremă de față nu e mai grozav, trebuie să te baricadezi în baie, să ai garanția că te dai cu cremă tu, pe față şi nu mai ajunge şi pe covor, pe pereți, în gura micuțului sau pe cine știe unde.

Când te machiezi ai nevoie de încă 10 creioane dermatograf, 5 tușuri, 5 mascara, să fii sigură că ajungi şi tu să folosești măcar unul dintre ele. Totuși, cu astfel de măsuri preventive tot se poate întâmpla să pleci nemachiată de acasă. Așa e cu copiii şi până la urmă fiecare mamă găsește soluții.

img-20160408-wa0025_zpsj4bpqkjc

Sursă foto

În ceea ce priveşte epilatul, am găsit şi eu o soluție de epilare rapidă. Ați mai auzit de epilare în 3 minute? Nu? Păi vă spun eu despre ce e vorba.

depilatoare_zpsodzwipxv

Cei de la Farmec au lansat de curând o nouă gamă de depilatoare care cuprinde cremă depilatoare, benzi depilatoare, ceară cu încălzire în cuptorul cu microunde, ceară cu încălzire pe foc, perle de ceară, roll-on, dar și un gel pentru curățare a cerii după depilare.

depilatoare_zpsugvsqjuw

Nu vă mai spun despre gamele Farmec pentru că este deja prea bine cunoscut faptul că sunt prima alegere a româncelor când vine vorba despre îngrijire. Gama de produse depilatoare este împărţită în 4 subgame diferenţiate prin specificitatea produselor în funcţie de tipul de piele.

Cei de la Farmec s-au gandit la toate şi la nevoile tuturor. Chiar şi la pielea bărbaţilor, care diferă de cea a femeilor, având nevoie de o altfel de îngrijire, oferindu-le o cremă depilatoare bărbaţi.

Cele 4 subgame:

smartselectimage_2016-04-08-22-03-40_zpsvjnnmklc

Cum vara se apropie şi noi stăm în Constanţa, aceste produse sunt, pentru mine, o mână de ajutor întinsă la timp. Maria acum se mişcă foarte mult şi vrea să mă imite. Nu plecăm de acasă înainte de a-i pune  eşarfa la gât şi, cel mai probabil, în curând îmi va proba pantofii. Aşa că, atunci când mă aranjez, e lângă mine şi e foarte atentă la ce fac. Când vine vorba de epilare, e aceeaşi poveste… stă cu mine. Eu am pielea sensibilă şi îmi ia destul timp să duc la capăt un rotial de genul acesta. Dar, de acum, va fi mai uşor pentru că, după ce pun crema depilatoare piele sensibilă, voi putea să îi pregătesc, in 3 minute, câteva felii de măr pe care să le ronţăie… sau să găsesc rimelul pe care Maria mereu mi-l ascunde printre jucării 🙂

epilat-total-beauty-else_zpsesfyij90

Sursă foto

Mie, personal, cu gama depilatoare, Farmec îmi dăruieşte 3 minute foarte preţioase la fiecare epilare.

Pentru că timpul este foarte important atunci când un copil îţi creşte în braţe 🙂

Acest articol a fost scris pentru Proba nr. 15 din cadrul Competiţiei Spring SuperBlog 2016.

Punctaj – 100 puncte -articol câştigător.

Advertisements

One thought on “3 minute contează… enorm

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s